Tarieven en nota

Tarieven en nota

Tarieven
Per januari 2024 zijn de tarieven voor de tandheelkundige zorg opnieuw landelijk vastgesteld. Dit betekent dat elke tandarts dezelfde tarieven hanteert voor de uitgevoerde behandeling.

Regelmatig krijgen we bij onze praktijk vragen over de vergoeding van tandartskosten. Vooral over hoeveel er in welk aanvullend pakket wordt vergoed en of een tandartsverzekering dan zinvol is. Op de volgende website is daar een vergoedingsoverzicht voor gemaakt: link.

Daarmee kunt u meteen zien hoeveel u vergoed krijgt bij welke zorgverzekeraar.

Tarieven tandheelkundige zorg

Bekijk tarievenlijst

Tarieven techniek- en materiaalkosten

Tarieven techniekkosten

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig regelen op Betalingsregeling Infomedics.

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens Infomedics

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900

Zoekt u een nieuwe tandarts in Utrecht?

U bent van harte welkom in onze praktijk, gevestigd in Utrecht Kanaleneiland.

Schrijf u in door het formulier op onze website in te vullen.

Inschrijven