Behandelingen

Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde

U kunt bij ons terecht voor bijna alle denkbare behandelingen binnen de tandheelkunde. Het is belangrijk dat u naast uitgebreidere behandelingen ook eens in het halfjaar de tandarts bezoekt. Tijdens een halfjaarlijkse controle wordt het gebit namelijk gecontroleerd op gaatjes en wordt er gekeken naar de conditie van uw tandvlees. Na een controle wordt er indien nodig een vervolgafspraak gemaakt. Dit kan bij de mondhygiëniste of bij de tandarts zijn. Wanneer er uit de controle blijkt dat er een uitgebreider plan nodig is dan wordt dit met u besproken en krijgt u een begroting mee. Op deze manier proberen wij samen met u te werken aan een gezond gebit waar u uw leven lang plezier van heeft.

Afspraak maken voor deze behandeling?

Maak nu een afspraak voor onze professionele behandeling en ervaar snel en effectief resultaat! Klik hier om direct een afspraak te maken en geniet van een stralende nieuwe u!

Inschrijven

Veelgestelde vragen over Algemene Tandheelkunde

Ja! Tijdens een halfjaarlijkse controle wordt er niet alleen naar gaatjes gekeken maar ook naar het tandvlees en de omliggende zachte weefsels in de mond.

Ook mensen die een kunstgebit hebben adviseren wij op controle te komen. Tijdens een controle wordt er namelijk naar de hygiëne van het kunstgebit gekeken, naar de weefsels waar het kunstgebit op steunt en naar de functie van het kunstgebit gekeken.

Kinderen zijn vanaf 2 jaar al welkom om hun tandjes en kiesjes te laten controleren. Als u hier op deze leeftijd al mee begint dan raakt uw kind gewend aan de tandartsstoel en zullen toekomstige afspraken steeds makkelijker verlopen.

De kosten kunnen per individu verschillen. Globaal kunt u rekening houden met de volgende kosten:

* De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de tarieven uit het jaar 2019. De meest recente tarieven vindt u op onze website op de pagina ‘tarieven en nota’.

Omschrijving Code Aantal Kosten
Periodieke controle C002 1 21,78
Kleine röntgenfoto X10 2 32,10
Totaal 53,88

 

U kunt bij uw zorgverzekering navragen of deze kosten voor u worden vergoed.