Behandelingen

Mondhygiënist Utrecht

Mondhygiënist Utrecht

Onze mondhygiëniste staat voor u klaar voor het reinigen van uw gebit. Soms is dit noodzakelijk omdat er bijvoorbeeld tandsteen aanwezig is. Tandsteen kan een tandvleesontsteking veroorzaken en wanneer dit niet wordt weggehaald zou dit het kaakbot kunnen aantasten. Als dit proces ver is gevorderd kunnen tanden en kiezen los komen te staan. Het vervelende aan dit proces is dat het onopgemerkt voort woekert. Wees tandvleesproblemen dus voor en combineer uw controle afspraak met een afspraak bij onze mondhygiëniste!

 

Mondhygiënist Utrecht

Veelgestelde vragen over Mondhygiënist Utrecht

De mondhygiënist kan deze donkere aanslag voor u polijsten zodat u weer een frisse en stralende glimlach heeft.

Voor kinderen is het aanleren van juist poetsgedrag en een goede mondhygiëne van belang. Zo worden gaatjes en tandvleesaandoeningen voorkomen. Je kunt hier dus niet vroeg genoeg bij zijn. De mondhygiënist is gespecialiseerd in het geven van poetsinstructies en het begeleiden van kinderen hierin.

Wij adviseren om naast de tandartscontrole ook een bezoek aan de mondhygiënist te brengen. Bijna iedereen heeft weleens last van een tandvleesontsteking en vaak heeft u dat zelf niet door. Een goede mondhygiëne is daarom erg belangrijk, niet alleen voor uw tanden en kiezen maar ook voor uw algemene gezondheid.

Bij ons wordt er altijd vooraf besproken wat een behandeling gaat kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met uw verzekering. Het is toch verstandig om van tevoren bij uw zorgverzekering na te vragen of u de behandeling wel of niet vergoed krijgt. In principe bestaat er geen vast tarief voor de mondhygiënist. Voor kinderen die naar de mondhygiënist gaan geldt dat de behandeling volledig vergoed wordt!

Afspraak maken voor deze behandeling?

Maak nu een afspraak voor onze professionele behandeling en ervaar snel en effectief resultaat! Klik hier om direct een afspraak te maken en geniet van een stralende nieuwe u!

Inschrijven