Welkom bij De Utrechtse Tandartspraktijk

Openingstijden : Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 & Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur
  Contact : 030-7601152

Onzichtbare beugel

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is. Ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft!

Hoe werkt het? Bij deze orthodontische behandeling worden de op maat gemaakte beugels elke twee weken vervangen door een nieuwe set. Allereerst komt u bij de tandarts voor een intake gesprek en het bespreken van een behandelplan. Hierna worden er afdrukken van uw gebit gemaakt. Deze afdrukken worden omgezet in een op maat gemaakte doorzichtige beugel die u over uw tanden heen kunt plaatsen. De tandarts stelt deze beugel bij elke controle een beetje bij. Op deze manier worden de gewenste verschuivingen van uw tanden gepland en berekend. Het eindresultaat bekijkt en beoordeelt uw tandarts met u.

Uw voordelen

  • Op maat gemaakt;
  • Ten alle tijden uitneembaar. Bijvoorbeeld tijdens het eten, drinken en tandenpoetsen;
  • Nagenoeg onzichtbaar;
  • Op korte termijn snel en blijvend resultaat;

 

vinger_rechtsMocht u specifieke vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

 

Contact

Privacyverklaring

De Utrechtse Tandartspraktijk B.V. verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Anahita Soltanpour via het telefoonnummer 0307601152. Meer informatie