Welkom bij De Utrechtse Tandartspraktijk

Openingstijden : Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 & Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur
  Contact : 030-7601152

Tandarts utrecht

Even voorstellen…Madeleine

Ik ben Madeleine Nuss, 21 jaar en sinds september 2018 werkzaam bij de Utrechtse tandartspraktijk. Eén van de redenen dat ik hier wilde komen werken is omdat het een jong en enthousiast team is. Daarnaast verwachtte ik hier veel te kunnen leren. Sinds dag één voel ik me hier erg welkom; door mijn collega’s en ook door de patiënten uit de buurt. Wat ik zo leuk vind aan werken in deze praktijk is dat er veel verschillende soorten mensen langskomen en het elke dag weer anders is. Ik heb hier in de afgelopen zes maanden enorm kunnen groeien als tandarts-assistente en daar ben ik dankbaar voor.

Meer nieuws

Privacyverklaring

De Utrechtse Tandartspraktijk B.V. verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Anahita Soltanpour via het telefoonnummer 0307601152. Meer informatie