Welkom bij De Utrechtse Tandartspraktijk

Openingstijden : Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 & Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur
  Contact : 030-7601152

Angstige patiënten

Bent u angstig voor de tandarts? Veel patiënten delen dit gevoel met u. Angst voor de tandarts kan zijn ontstaan door nare ervaringen in het verleden, schaamte voor uw gebit, verhalen van kennissen of angst voor pijn. Er bestaan nogal wat verschillende angsten. Waar de angst ook vandaan komt, het is niet van de ene op de andere dag verdwenen. Bij sommigen gaat het zover dat zij jarenlang niet bij de tandarts komen, met alle gevolgen voor het gebit van dien.

Schroom niet en geef vooraf uw behandeling bij de receptie of tandarts uw angst aan.Wij nemen uw angst voor de tandarts serieus en zijn gewend om patiënten met angst te behandelen. Wij stellen u gerust, vertellen u exact wat we doen en wat u te wachten staat, werken vlot, laten u niet onnodig wachten en voeren niet meer behandelingen uit dan nodig. Hierdoor kan de angst in veel gevallen overwonnen worden. Verder kunnen we, in overleg met u, verschillende mogelijkheden voor pijnbestrijding inzetten.

vinger_rechts Mocht u specifieke vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Contact