Welkom bij De Utrechtse Tandartspraktijk

Openingstijden : Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 & Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur
  Contact : 030-7601152

Tandarts Utrecht

Onze praktijk weer open per 24 april

Op basis van het advies van de mondzorgkoepels en de overheid hebben wij besloten om per 24 april de praktijk te heropenen voor de reguliere mondzorg. Als uw afspraak gepland stond tussen 16 maart 2020 en 24 april 2020 zullen wij zelf contact met u opnemen om deze afspraak opnieuw in te plannen. U hoeft ons daar niet voor te bellen, dit om overbelasting van onze telefoon te voorkomen.
Wij verzoeken u ook vriendelijk om uitsluitend naar de praktijk te komen als u een afspraak heeft staan en niet voor andere zaken, daar kunt u ons voor mailen of bellen.
Wanneer u naar uw afspraak komt, neem dan alstublieft geen familie, vrienden of kinderen mee. Wij vragen u dus om alleen op uw afspraak te verschijnen én 10 minuten eerder aanwezig te zijn. Kinderen en mensen met een beperking mogen wel met 1 ouder of begeleider naar hun afspraak komen.
Houd onze website en sociale media in de gaten voor aanvullende adviezen. Wij zijn blij dat we u weer met de mondzorg kunnen helpen. U kunt erop vertrouwen dat we naast de strikt geldende hygiëne protocollen in onze praktijk, nu ook nog extra maatregelen hebben getroffen om de zorg voor u zo veilig mogelijk te laten zijn.
Met vriendelijke groet,

Het team van De Utrechtse Tandartspraktijk

Meer nieuws
COVID-19 update
Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.
Wij zijn open voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Mocht er de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt, dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren. 
 • Heeft u nu corona?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
 • Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 • Bent u in thuisisolatie?
 • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?
Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen om uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.
Nog wat extra aanwijzingen:
 • Kom niet te vroeg, dus het liefst 5-10 min vóór de afspraaktijd bij ons binnen.
 • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.
 • Poets uw tanden thuis van tevoren.
Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar u de hand niet schudden.
Voor sommige behandelingen zullen we u laten spoelen met een mondspoelmiddel. In de behandelkamer houden we ons aan de ‘Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken’ en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.