Welkom bij De Utrechtse Tandartspraktijk

Openingstijden : Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 & Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur
  Contact : 030-7601152

Tandarts Utrecht

Onze praktijk weer open per 24 april

Op basis van het advies van de mondzorgkoepels en de overheid hebben wij besloten om per 24 april de praktijk te heropenen voor de reguliere mondzorg. Als uw afspraak gepland stond tussen 16 maart 2020 en 24 april 2020 zullen wij zelf contact met u opnemen om deze afspraak opnieuw in te plannen. U hoeft ons daar niet voor te bellen, dit om overbelasting van onze telefoon te voorkomen.
Wij verzoeken u ook vriendelijk om uitsluitend naar de praktijk te komen als u een afspraak heeft staan en niet voor andere zaken, daar kunt u ons voor mailen of bellen.
Wanneer u naar uw afspraak komt, neem dan alstublieft geen familie, vrienden of kinderen mee. Wij vragen u dus om alleen op uw afspraak te verschijnen én 10 minuten eerder aanwezig te zijn. Kinderen en mensen met een beperking mogen wel met 1 ouder of begeleider naar hun afspraak komen.
Houd onze website en sociale media in de gaten voor aanvullende adviezen. Wij zijn blij dat we u weer met de mondzorg kunnen helpen. U kunt erop vertrouwen dat we naast de strikt geldende hygiëne protocollen in onze praktijk, nu ook nog extra maatregelen hebben getroffen om de zorg voor u zo veilig mogelijk te laten zijn.
Met vriendelijke groet,

Het team van De Utrechtse Tandartspraktijk

Meer nieuws