Welkom bij De Utrechtse Tandartspraktijk

Openingstijden : Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 & Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur
  Contact : 030-7601152

Spoed/Pijnklachten

Een spoed- of pijnklacht tijdens onze reguliere openingstijden? Dan kunt u direct naar onze praktijk komen of telefonisch contact met ons opnemen.Indien u geen patiënt bij ons bent, dan dient u er rekening mee te houden dat de behandelkosten in de meeste gevallen contant afgerekend dienen te worden en dat er naast deze kosten nog een avondtoeslag en/of weekendtoeslag berekend wordt. Om deze reden vragen wij u een bedrag van €150 mee te nemen. U krijgt uiteraard een nota mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar voor de vergoeding van de gemaakte kosten. Tevens willen wij u vriendelijk verzoeken om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Buiten onze reguliere openingstijden kunt u terecht bij de spoed mondzorg poli. De mondzorg poli is bereikbaar voor zeer ernstige spoedeisende zaken, zoals nabloedingen, ongevallen en pijnklachten direct na behandelingen, welke in alle redelijkheid niet tot de volgende ochtend kunnen wachten.

  • Dienst telefoonnummer: 030-3039750

Privacyverklaring

De Utrechtse Tandartspraktijk B.V. verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met Anahita Soltanpour via het telefoonnummer 0307601152. Meer informatie