Welkom bij De Utrechtse Tandartspraktijk

Openingstijden : Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 & Zaterdag: 9:00 - 14:00 uur
  Contact : 030-7601152

Tandarts utrecht

Even voorstellen….Jihad

Hi, ik ben Jihad, 27 jaar, getrouwd en mama van een lief meisje. Inmiddels al bijna 5 jaar werkzaam als tandartsassistente. Sinds december 2018 ben ik werkzaam bij de Utrechtse tandartspraktijk. Ik heb voor deze praktijk gekozen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe werkplek, omdat de praktijk zich enorm leuk opstelt naar de mensen toe. In de praktijk wordt enorm secuur gewerkt en dat zie je terug in de werkwijze. Er is overal aan gedacht! Verder ziet de praktijk er huiselijk uit wat een fijn gevoel geeft. Ik ben dan ook enorm trots op ons team en werkgever. De praktijk is tenslotte vanaf 0 begonnen naar een geweldige praktijk, dit zei voor mij enorm veel over hoe sterk het team is. Wat ook is gebleken achteraf want we zijn 1 grote familie. Dit zie je ook terug op de werkvloer, want een goed teamverband is enorm belangrijk in het werkveld en naar patiënten toe

Meer nieuws